Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for ENTOTI ejet af Jesper Schäffer.

1 – ENTOTI handler kun med erhvervskunder og alle priser er ex. moms.

2 – Kunden garanterer, at leveret indhold som ENTOTI skal bruge til udarbejdelse af hjemmeside, video mv. enten ejes af kunden selv, eller kunden har tilladelse til at benytte det. ENTOTI kan aldrig holdes ansvarlig for ulovligt indhold leveret af kunden.

3 – Det er kundens ansvar at tjekke og godkende hjemmesiden før launch og i evt. andre lignende situationer. Herunder at kontaktinfo og lignende er korrekte.

4 – ENTOTI må benytte og henvise til udført arbejde i sin egen markedsføring, hvis ikke andet er aftalt.

5 – Alt faktureres efter aftale. Dog vil ENTOTI som udgangspunkt sende minimum en faktura hvert kvartal for at “nulstille” regnskabet.

6 – ENTOTI benytter en såkaldt time tracker ved alt arbejde. Herved betaler kunden kun for den tid, der reelt bliver brugt, medmindre andet aftales. Ved udsendelse af faktura oprundes til nærmeste halve time.
ENTOTIs timepris er 700 kr. ex moms. Ved større og længerevarende samarbejde gives rabat.

7 – ENTOTI kan aldrig gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader, såsom tab af data og fortjeneste. Dette gælder også ethvert direkte eller indirekte økonomisk tab.

8 – Det er kundens eget ansvar at sørge for, at alt indhold på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivning omkring eksempelvis ophavsret.

9 – Det er kundens ansvar at sørge for, at der er privatlivspolitik og andet lovpligtigt indhold på hjemmesiden. ENTOTI kan være behjælpelig med at få udarbejdet den type indhold, men det er altid kundens ansvar at sørge for, at alt indhold lever op til lovgivningen. ENTOTI anbefaler at få alt tjekket af en juridisk kyndig person.

10 – ENTOTI er ikke ansvarlig for hjemmesiders nedetid, uanset om det skyldes redigeringer, ændringer i DNS, problemer hos hostingfirma, flytning af server mv. Dette gælder også evt. fejl med WordPress, Themes, Plugins som fx kan opstå i forbindelse med opdateringer. ENTOTI vil om muligt gøre sit bedste for, at kunders hjemmesider har mindst mulig ikke aftalt nedetid.

11 – ENTOTI kan aldrig gøres ansvarlig for kunders faldende placeringer i Google og andre søgemaskiner.

12 – ENTOTI kan ikke gøres ansvarlig for evt. forsinkelser af lanceringer af hjemmesider eller afleveringer af opgaver.

Jesper Schäffer
Januar 2020