sidse møller

j

logo

hjemmeside

I

video

j

logo

hjemmeside

I

VIDEO

Samarbejdet med Sidse møller

Sidse Møller er både en god ven og en yderst dygtig kunstner. Hun bruger Facebook og Instagram flittigt, og det var mig, der lokkede hende til at få en hjemmeside også. Sociale medier er utroligt effektive til at få gjort opmærksom på sig selv, men en hjemmeside er stadig den online hjemmebase, hvor alle oplysninger bliver samlet, og interesserede nemmest kan danne sig et overblik.

Det allerbedste er dog at besøge hendes butik i Vanløse, og mit håb er, at kombinationen af Facebook, Instagram og hjemmesiden netop kan få flere kunder og interesserede ned i hendes hyggelige butik. Det er altid spændende at møde kunstneren selv og se, hvor værkerne bliver til.

Hendes hjemmeside er ganske simpel, da behovet for hende helt simpelt er, at man kan se hendes flotte værker og kontakte hende. Hvis hun får brug for mere, er det dog altid nemt at udbygge hjemmesiden, så den dækker alle fremtidige behov.

hjemmesidens design

Hjemmesiden med webshop er meget brugervenlig, og det har været et primært fokuspunkt fra starten. Silica Nordic får ofte ros fra deres kunder om netop dette. Den er simpel, pæn og virker, som den skal.

 

Klik på en skærm for at se mere af hjemmesiden.

kontakt

Ring 42 43 62 00 eller udfyld formularen

6 + 4 =